Προσπάθεια μείωσης των απορριμμάτων από δήμους του Νότιου Τομέα




Οι Δήμοι Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ συνεργαζόμενοι και ενώνοντας δυνάμεις συνεχίζουν τις πρακτικές μείωσης των απορριμμάτων στην περιοχή τους.
Οι συνεχείς παρεμβάσεις στον χώρο του μεγάλου διαδημοτικού πράσινου σημείου και με συντονισμό δράσεων σε πρώτη φάση έχουν πετύχει τουλάχιστον τα κλαδέματα των τριών δήμων να τα επεξεργάζονται τοπικά και να μην βαρύνουν με περιττό όγκο τον ΟΕΔΑ Φυλής .


Χθες οι Δήμαρχοι Ανδρέας Ευθυμίου, Δημήτρης Κάρναβος και Σταύρος Τζουλάκης συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Τ Χρήστο Καπάταη και τον περιφερειακό σύμβουλο μέλος της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ Αριστείδη Βρούστη επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Φυλής προκειμένου να επιλύσουν τρέχοντα θέματα που τους αφορούν αλλά και να ενημερωθούν για τις αλλαγές στη λειτουργία της ΟΕΔΑ Φυλής.


Με το τέλος της συνάντησης στον ΕΔΣΝΑ ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Τ Χρήστος Καπάταης δήλωσε:
“H συγκεκριμένη συνεργασία των τριών Δήμων της Νότιας Αθήνας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους Δήμους με πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα .
Σήμερα γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων που μεταφέρονται χωρίς επεξεργασία στη Φυλή.
Ελπίζουμε σύντομα να λειτουργήσει το μεγάλο διαδημοτικό πράσινο σημείο της περιοχής μας προκειμένου να έχουμε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα και σε άλλες κατηγορίες υλικών”.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.