Τα «Ραδιοπατουσάκια» κέρδισαν το Α΄ βραβείο τραγουδιού




Τα «Ραδιοπατουσάκια» του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου κέρδισαν το Α΄ βραβείο τραγουδιού στην κατηγορία «Δημοτικό Σχολείο» στον 5ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος και τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018»!

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες της Α΄ τάξης, στις εκπαιδευτικούς τους και σε όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής συμμετοχής του Σχολείου μας στο Διαγωνισμό του EUROPEAN SCHOOL RADIO “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018’’, για την οποία πέτυχαν την πολύ μεγάλη διάκριση, να αποσπάσουν το Α΄ Πανελλήνιο Βραβείο τραγουδιού στην κατηγορία «Δημοτικό Σχολείο».

Το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ του Μαθητικού Ραδιοφώνου διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από το 6ο ΓΕΛ Τρικάλων (15-16-17/03/2018) και ήταν μια θαυμάσια τριήμερη ραδιοφωνική γιορτή, στην οποία συμμετείχαν πολλά σχολεία από Ελλάδα και Κύπρο, με θέμα την ανάπτυξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.  Η τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρικκαίων την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και το Α΄ Βραβείο, που επάξια κατέκτησε το σχολείο μας με το εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας παραδοσιακό τραγούδι «Ωραίος είν΄ ο τόπος μας, Ωραίοι και οι χοροί του» απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της καινοτόμου αυτής δράσης, κο Νίκο Γιαγκούληεν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και παρελήφθη από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Ελένη Ταγκάλουμαζί με τον μικρό Θοδωρή Δημητρακόπουλο, μαθητή της Α΄1 τάξης, ο οποίος παρευρέθηκε με την οικογένειά του στη πόλη των Τρικάλων για να ζήσει από κοντά τη μοναδική αυτή στιγμή.

Οι συντελεστές της επιτυχίας του τραγουδιού «Ωραίος είν΄ ο τόπος μας, Ωραίοι και οι χοροί του», που στον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικού τραγουδιού στα Τρίκαλα (15, 16, 17/03/2018) απέσπασε το Α΄ Βραβείο στην κατηγορία «Δημοτικό τραγούδι».
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΜΑΘΗΤΕΣ/-ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ – ΗΧΟΛΗΨΙΑ & STUDIO: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ:
ΤΑΓΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ:
ΜΑΚΡΙΔΗ ΜΑΡΙΚΑ (Μουσικός)
ΠΑΠΛΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Γυμνάστρια)
ΤΟΥΡΜΟΥΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Εκπαιδευτικός Εικαστικών)
ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας)
ΜΟΥΣΙΚΟΙ: 
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (Κανονάκι)
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Βιολί)
ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Λαούτο)

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε:

«Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν!!!»

 Μερικές φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης…

«Ωραίος είν΄ο τόπος μας, ωραίοι κι οι χοροί μας»

Δείτε το συνοδευτικό βίντεο του τραγουδιού «Ωραίος είν΄ο τόπος μας, ωραίοι κι οι χοροί μας» με το οποίο το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου συμμετείχε στο διαγωνισμό «Κάντο ν’ ακουστεί» του Μαθητικού Ραδιοφώνου

http://video.sch.gr/asset/detail/A1MJWTOXipUfgOZkIVbdXmRR/K1VaUXYGWQi3kBXklSpT9zHy

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.