Την Κυριακή 1 Απριλίου η «Πλεύση Αγάπης»




Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, με σημείο εκκίνησης τη μαρίνα Αλίμου, θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά η «Πλεύση Αγάπης», μία μοναδική φιλανθρωπική εκδήλωση ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να συγκεντρωθούν πόροι για τη ΦΛΟΓΑ (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια) floga.οrg.gr.

Η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, αφορά σε μία τριγωνική πλεύση, συνολικής απόστασης 12 ναυτικών μιλίων, με εκκίνηση και τερματισμό την είσοδο της μαρίνας Αλίμου.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην πλεύση (να μπει σε ιστιοπλοϊκό και να κάνει τη βόλτα με τα σκάφη) θα ​πρέπει να καταθέσει 20 € στη Φλόγα και να έχει το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί*.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Η απονομή των αναμνηστικών, η βράβευση των συμμετεχόντων, καθώς και η δωρεά του συνολικού ποσού που θα συγκεντρωθεί, θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, στις 17:00, σε εκδήλωση στο Skipper’s Bar στη μαρίνα Αλίμου. Θα παρευρεθούν η Πρόεδρος της Φλόγας, κυρία Μαρία Τρυφωνίδη και ο Δήμαρχος Αλίμου, κύριος Ανδρέας Κονδύλης.

* ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΛΟΓΑΣ.pdf

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.