Το 10ο Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου ολοκλήρωσε τη Φιλοζωική Εκπαίδευση




Το 10ο Νηπιαγωγείο είναι το πρώτο νηπιαγωγείο του Αγίου Δημητρίου που ολοκλήρωσε στις 12 Μαρτίου τη Φιλοζωική Εκπαίδευση που πραγματοποιεί ο Δήμος με την πολύτιμη συνεργασία της εθελοντικής οργάνωσης Ζω.Ε.Σ (Ζωοφιλικές Εκπαιδεύσεις Σχολείων) σε όλα τα σχολεία της πόλης.

Ο Δήμος και οι Ζω.Ε.Σ με τις εκπαιδεύσεις αυτές επιχειρούν από κοινού να καλλιεργήσουν τη φιλοζωική κουλτούρα στα παιδιά, να εκπαιδεύσουν ως προς τη σωστή κηδεμονία και να ενεργοποιήσουν την ενσυναίσθηση προκειμένου να “μπαίνουν πάντα μπροστά” όταν τίθενται θέματα αγάπης και προστασίας του περιβάλλοντος και όλων των ζώων που ζουν σε αυτό.

Το 10ο Νηπιαγωγείο μας εξέπληξε θετικά με το φιλοζωικό του αίσθημα ως σχολείο με το που πατήσαμε το πόδι μας εκεί. Μάλιστα τα παιδιά είχαν συγκεντρώσει ξηρά τροφή και κονσέρβες κάνοντας μια γενναία δωρεά για τη σίτιση των αδέσποτων της πόλης μας! Τους ευχαριστούμε πολύ!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.