Ξεκινάει το 4ο ετήσιο διασχολικό πρωτάθλημα στα 3Β




Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ), το διασχολικό πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των δημοτικών και  γυμνασίων  σχολείων της πόλης.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης , πετοσφαίρισης και στίβου, η οποία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας και έχει εξελιχθεί σε θεσμό με τη φετινή συμμετοχή να προσεγγίζει τον αριθμό των 1.700 αθλητών.

Η φετινή διοργάνωση φορτίζεται ιδιαίτερα καθώς είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φιλάρετου Χατζηστεφάνου, του εκλιπόντως Αντιδημάρχου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενός νέου ανθρώπου με ανιδιοτελή προσφορά στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αθλημάτων:

Ποδόσφαιρο Γυμνασίων: Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 με ώρα προσέλευσης 09:00 στο δημοτικό στάδιο “Κωνσταντίνος Μπαγλατζής” στη Βάρη και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Βούλας. Συμμετοχή – 8 ομάδες.

Πετοσφαίριση Δημοτικών: Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 09:00  στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Μηλαδέζας, με συμμετοχή 12 σχολείων με 16 ομάδες από τις Γ και Δ τάξεις Δημοτικού και 23 ομάδες από τις Ε και ΣΤ τάξεις Δημοτικού.

Πετοσφαίριση Γυμνασίων: Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 09:00 στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Βάρης με συμμετοχή 6 ομάδων κοριτσιών και 3 ομάδων αγοριών.

Ποδόσφαιρο Δημοτικών: Με προκριματικούς αγώνες στις  11 και 12  Μαϊου, με ώρα προσέλευσης 09:00 στο δημοτικό στάδιο “Κωνσταντίνος Μπαγλατζής”. Τελικοί αγώνες το Σάββατο 13 Μαίου 2018 και ώρα 9:00 στο ίδιο στάδιο. Στο ποδόσφαιρο δημοτικών σχολείων συμμετέχουν 13 σχολεία με 12 ομάδες από τις Γ και Δ τάξεις και 12 ομάδες από τις  Ε και ΣΤ τάξεις.

Καλαθοσφαίριση Δημοτικών: με προκριματικούς αγώνες στις 24 και 25  Απριλίου και ώρα 09:00 στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Μηλαδέζας και στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο “Γεννηματάς”.

Οι τελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 09:00 στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο “Γεννηματάς” Στην καλαθοσφαίριση δημοτικών συμμετέχουν 12 σχολεία με 9 ομάδες από τις Γ και Δ τάξεις και 12 ομάδες από τις Ε και ΣΤ τάξεις.

Καλαθοσφαίριση Γυμνασίων: με προκριματικούς αγώνες την Πέμπτη 3 Μαΐου και ώρα 09:00, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Μηλαδέζας και στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο “Γεννηματάς”.

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρα 09:00 στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο “Γεννηματάς”, Στην καλαθοσφαίριση γυμνασίων συμμετέχουν 6 ομάδες αγοριών και 3 ομάδες κοριτσιών.

Στίβος Δημοτικών: Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 9:00 στο δημοτικό στάδιο “Κωνσταντίνος Μπαγλατζής”, με συμμετοχή 13 δημοτικών σχολείων και 208 αθλητές της Ε τάξης και 208 αθλητές της ΣΤ τάξης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.