Δήμαρχος Αλίμου: SOS για διαρρήξεις και πορνεία στην παραλιακή




Οι αλλεπάλληλες διαρρήξεις σε σπίτια και τα κρούσματα πορνείας στην παραλιακή είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άλιμος. Στη συνάντηση που είχαν σήμερα οι δήμαρχοι των νοτίων προαστίων με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο Ανδρέας Κονδύλης ζήτησε να ενισχυθoύν το αστυνομικό τμήμα Αλίμου και το τμήμα ασφαλείας με προσωπικό και να αυξηθούν οι περιπολίες ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που λόγω των παραλιών η πόλη δέχεται χιλιάδες επισκέπτες.

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου Αλίμου:

Οι Δήμαρχοι της Νότιας Αθήνας (Π. Φάληρο, Άλιμος, Αργυρούπολη-Ελληνικό, Γλυφάδα, Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη) συναντήθηκαν σήμερα, 13/4/2018, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα, καθώς και με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Δήμαρχοι επεσήμαναν τα σοβαρά θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας των πόλεων τους, έκαναν τις προτάσεις τους και ζήτησαν ριζική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, που μαστίζει τα Νότια προάστια εδώ και πολύ καιρό.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ενημέρωσε τον Υπουργό για το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών από τα φαινόμενα κλοπών και ληστειών σε σπίτια και καταστήματα του Αλίμου, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη λεωφόρο Ποσειδώνος με τις εκδιδόμενες γυναίκες και ζήτησε ενίσχυση των περιπολιών και του προσωπικού τού Αστυνομικού Τμήματος Αλίμου.

Ο Υπουργός κ. Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύτηκαν να βελτιωθεί άμεσα η αστυνόμευση και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όλα τα φαινόμενα που επεσήμαναν οι Δήμαρχοι. Προγραμματίστηκε η άμεση λήψη μέτρων, όπως η αύξηση του προσωπικού των Τμημάτων και η αύξηση των περιπολιών.

Η επόμενη συνάντηση Υπουργού και Δημάρχων ορίστηκε για τις 15 Μαΐου, δηλαδή σε έναν μήνα, οπότε και θα εκτιμηθεί η απόδοση των μέτρων και θα ληφθούν ανάλογες αποφάσεις.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.