Δήμος Αγίου Δημητρίου: Με δυσκολία η συλλογή των σκουπιδιών




Στις 31 Μαρτίου 2018 έληξαν οι συμβάσεις 67 εργαζομένων στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα σημαντικό κενό στον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας στον Άγιο Δημήτριο.

Δεδομένου ότι οι διαδικασίες για την πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού των 42 ατόμων, δεν θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από το Πάσχα, όχι με ευθύνη του δήμου, αλλά των Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ, τις προσεχείς ημέρες, οι εργασίες καθαριότητας  θα εκτελούνται εξαιρετικά δύσκολα με το ελάχιστο εναπομείναν προσωπικό.

Ο δήμος, με ανακοίνωσή του, ζητά την κατανόηση των κατοίκων, αλλά και τη συμβολή τους, ιδιαίτερα με τον περιορισμό της απόρριψης ογκωδών απορριμμάτων, κλαδιών κ.λπ., ώστε από κοινού να ελαχιστοποιήσουν τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν και να διατηρηθεί η πόλη καθαρή, κατά τη διάρκεια των πασχαλινών ημερών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.