Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Δωρεάν κλινικός έλέγχος μαστού




Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης επενδύοντας στον τομέα της πρόληψης και στη καλή υγεία των πολιτών του  διοργανώνει Πρόγραμμα Κλινικής Εξέτασης-Ψηλάφησης  Μαστού και Ενημέρωσης για γυναίκες  από 35 ετών και άνω, σε συνεργασία με τον Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Νοσοκομείου Αγ.Σάββας, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών κ/ο Λάππα Ηλία.

Το πρόγραμμα ενημέρωσης και δωρεάν κλινικού ελέγχου μαστού απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες του Δήμου μας που μπορούν να επισκεφθούν ΔΩΡΕΑΝ τα Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία (Αλεξιουπόλεως 27, Αργυρούπολη) με  στόχο την ενημέρωση για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Θα δοθεί η δυνατότητα στις νεότερες γυναίκες να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και να λύσουν τυχόν απορίες για το τι είναι ψηλάφηση και γιατί πρέπει πότε να γίνεται. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μαστογραφία ή υπέρηχο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 18 και την  Τετάρτη  25 Απριλίου 2018 από 18:00 έως και 8:30μμ.

               Δηλώσεις συμμετοχής: 10-17 Απριλίου 2018

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού από 9:00 έως 14:00μμ στα τηλέφωνα: 2109961973,2109904205

Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Μη φοβάστε την Πρόληψη, να θυμάστε ότι 9 στα 10 ευρήματα δεν είναι καρκίνος!

Ας ξεπεράσουμε τους φόβους μας!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.