Eισβολή διαρρηκτών στο σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Διαρρήκτες εισέβαλαν τη Δευτέρα του Πάσχα (από τις 19:00 – 23:00), στο σπίτι της αντιδημάρχου Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη και δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

Η ίδια επέστρεφε με το σύζυγό της και τα παιδιά τους την ώρα που οι δράστες ήταν μέσα και έψαχναν για χρήματα και χρυσαφικά.

“Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς. Ξεκλειδώναμε το σπίτι και οι ληστές ήταν μέσα. Άκουσαν τις φωνές μου, ξεσήκωσα όλη την Αγίου Νεκταρίου και έφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι της κουζίνας” λέει η αντιδήμαρχος.

Στην Άνω Γλυφάδα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό πολλές διαρρήξεις.

Η Σάσα Πατεράκη δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, μετά την “επέλαση” των διαρρηκτών.

Αγαπητοί μου φίλοι δημοσιοποιώ την ληστεία σε φωτογραφίες,  είναι τραγικό ότι αντικρίσαμε… Κλαίω για πράγματα συναισθηματικής αξίας όπως και πολλά πράγματα αξίας και ίσως με τις φωνές μου γλυτώσαμε την ζωή μας. Ξεκλείδωσαν πόρτα ασφαλείας με δαγκάνες,  έσπασαν 5 σύρτες συν ότι άνοιξαν όλες τις μπαλκονόπορτες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Το βράδυ της Ανάστασης διαρρήκτες είχαν εισβάλει σε ένα άλλο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα. Έγιναν όμως αντιληπτοί και στο σημείο έφτασε μεγάλη αστυνομική δύναμη αλλά οι διαρρήκτες κατάφεραν να ξεφύγουν πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα.

“Τελικά είμαστε απροστάτευτοι. Από την κλήση μου στη άμεση δράση ήρθαν μετά απο 30 λεπτά. Ήμασταν η δέκατη ληστεία στη περιοχή. Μέχρι στιγμής αναφέρουν οι πηγές ότι ήταν τσιγγάνοι. Είμαστε στο στόμα του λύκου από τότε που έφυγε το αστυνομικό τμήμα από την Τερψιθέα” λέει η Σάσα Πατεράκη, πρώην μοντέλο με διεθνή καριέρα που έχει βγει νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο και είναι πρόεδρος του συλλόγου γυναικών για τον καρκίνο του μαστού «Μαζί».

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι διαρρήκτες έκλεψαν 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας περίπου 9.000 ευρώ.

 

Η Σάσα Πατεράκη άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή Tatiana Live και έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό τον χαμό που άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες. Η ίδια συγκλονισμένη περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τις στιγμές που έζησε, όταν μπαίνοντας στο σπίτι της συνειδητοποίησε πως κάποιοι της είχαν διαρρήξει την πόρτα ασφαλείας και βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμά της.

Δες όλα όσα είπε στην εκπομπή Tatiana Live:

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.