Εορτασμός της άνοιξης με μουσική, χορό και μαγιάτικα στεφάνια!




To Πάρκο Σταύρος Νιάρχος σας περιμένει την 1η Μαΐου για τον εορτασμό της άνοιξης με μουσική, χορό και μαγιάτικα στεφάνια!

-The Swingin’ Cats
Οι The Swingin’ Cats έρχονται με swing και rock n’ roll μελωδίες και τραγούδια που νικούν τον χρόνο!

Κοφτά κιθαριστικά ακόρντα και τύμπανα δίνουν το ρυθμό, ενώ τα πνευστά απογειώνονται στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό. Ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει μια μεγάλη γκάμα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου σε κινηματογραφικό σκηνικό. Μουσική που θα μας ταξιδεύει σε παλιές εποχές με κέφι ταιριαστό σε αυτή την ολάνθιστη ημέρα!

12.30 | ΞΕΦΩΤΟ

-Πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το παραδοσιακό πρωτομαγιάτικο στεφάνι μας, μετά από μία βόλτα συλλογής πολύχρωμων ιδεών στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Εικαστικός

10.30-12.30 & 13.00-15.00 | ΝΟΤΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Έως 30 ενήλικες ανά εργαστήριο με προεγγραφή στο snfcc.org/events

-Ψάχνοντας το Μάη

Ο Μάης κρύβεται όσο πιο καλά μπορεί στο Πάρκο, ενώ μικροί και μεγάλοι συνθέτουν ομάδες και καταστρώνουν σχέδιο για να τον βρουν και να του δώσουν το στεφάνι του!

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

11.00-12.15 & 12.30-13.45 | ΞΕΦΩΤΟ

Έως 20 οικογένειες ανά ώρα, με προεγγραφή στο snfcc.org/events

-Πρωτομαγιάτικο Facepaint

Τα πρόσωπα των παιδιών γεμίζουν με ανοιξιάτικα χρώματα για να υποδεχτούν τον Μάη! Οι αγαπημένοι μας ζωγράφοι προσώπου είναι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και την Πρωτομαγιά για να γεμίσουν με χρώματα και χαρά τα πρόσωπα των παιδιών!

11.00-16.00 | ΠΕΥΚΩΝΑΣ

-Κινούμενα Πρωτομαγιάτικα λουλούδια

Την Πρωτομαγιά το Playroom υποδέχεται τα παιδιά σε ένα εργαστήρι που τα μεταμορφώνει! Με ανακυκλώσιμα υλικά φτιάχνουν τρισδιάστατα μικρά λουλούδια για το στεφάνι και τη ζώνη τους, κι έπειτα πιο μεγάλα, στολές ολόκληρες που τις φορούν και κάνουν τους επισκέπτες του Πάρκου να τα μπερδεύουν με τις λεβάντες και τα φασκόμηλα!

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Playroom

11.30-15.30 | ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ

40 άτομα ανά 30′. Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινούν στο χώρο της εκδήλωσης στις 11.00 και στις 13.00

-Ένα φουρφούρι άνθισε στη γλάστρα μου!

Παιδιά όλων των ηλικιών εξερευνούν και αποτυπώνουν ζωγραφικά σχήματα και χρώματα, δημιουργώντας έναν ολάνθιστο ανεμόμυλο, σε ένα εργαστήριο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Χριστίνα Τσινισιζέλη, Εικαστικός

11.30-14.30 | ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΒΕ

Για παιδιά όλων των ηλικιών και τους γονείς τους Έως 30 συμμετοχές ανά 60’. Οι συμμετέχοντες προεγγράφονται στις 11.00 για τα εργαστήρια των 11.30 και 12.30, και στις 13.00 για το εργαστήριο στις 13.30.

– Circus Dayz

Εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, ακροβάτες και μίμοι, θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

12.00-13.00 | ΑΓΟΡΑ & ΞΕΦΩΤΟ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.