Γλυφάδα: Απίστευτη βία στο γήπεδο της Τερψιθέας




Απίστευτο και συνάμα τρομακτικό περιστατικό βίας εξελίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/4) μετά το τέλος της αναμέτρησης Τερψιθέα- Αγία Παρασκευή, για το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας. Οι σκηνές που εξελίχθηκαν στο γήπεδο της Τερψιθέας στη Γλυφάδα είναι συγκλονιστικές, καθώς τουλάχιστον έξι άτομα χτυπήθηκαν σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή (1-1) και όπως αναφέρει ο κ. Γκάμαρης στο φύλλο αγώνα «Μετά το τέλος του αγώνα περίπου 50 με 60 άτομα εμφανίστηκαν από το βουνό, κρατώντας καδρόνια και πέτρες και φορώντας κράνη και κουκούλες χωρίς να φέρνουν διακριτικά ομάδας και κινήθηκαν απειλητικά εκτός γηπέδου και πίσω από την κερκίδα όπου και βρίσκονταν φίλαθλοι και των δυο ομάδων και τους χτυπούσαν αδιακρίτως».

Οι άγνωστοι χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Από τη μανία των κουκουλοφόρων δεν γλίτωσαν ούτε μικρά ανήλικα παιδιά, καθώς προκλήθηκαν τραυματισμοί στο κεφάλι και στη μέση σε ανθρώπους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Βούλας. Επίσης χτυπήθηκε ο παρατηρητής του αγώνα, ο πρόεδρος της Τερψιθέας, δυο φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας και ένας από τους γηπεδούχους.

Στην οδό Αγίου Νεκταρίου όπου βρίσκεται το γήπεδο μετέβησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων. Την προανάκριση της υπόθεσης και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή, αναμένεται να αναλάβει να διερευνήσει η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους της ασφάλειας Αττικής.

ΠΗΓΗ: sportime.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.