Γλυφάδα: Χειροπέδες σε “μαϊμού” σεκιουριτάδες




(Μιχάλης Τεζάρης/newpost.gr)

Την κινητοποίηση κλιμακίου της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προκάλεσαν πέντε συλλήψεις ατόμων, τεσσάρων Αλβανών και ενός Έλληνα, στα οχήματα των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πιστόλι glock, τέσσερα αλεξίσφαιρα, φυσίγγια και αστυνομικός φάρος.

Αρχικά εντοπίστηκαν τα δύο άτομα μέσα σε αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Άνω Γλυφάδα και προσήχθησαν στο οικείο τμήμα. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ μετέβησαν εκ νέου στο σημείο και βρήκαν σε άλλο όχημα ακόμη 3 άτομα, τα οποία οδήγησαν και αυτά στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής.

Όπως προέκυψε, είχαν συστήσει… παραμάγαζο εταιρείας σεκιούριτι και πουλούσαν φύλαξη σε εταιρείες, χωρίς νόμιμη άδεια. Όλοι τους δήλωσαν υπάλληλοι σεκιούριτι. Μετά την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση, τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής αποσύρθηκαν από την υπόθεση, παραχωρώντας την εξ’ ολοκλήρου στους άνδρες της ασφάλειας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναζητούν εάν υπήρχαν και άλλα άτομα στο συγκεκριμένο παραμάγαζο, αλλά και σε ποια πρόσωπα ή επιχειρήσεις πουλούσαν προστασία. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νομού περί εταιρειών φύλαξης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χάρη στην οξυδέρκεια και την παρατηρητικότητα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.