ΓΣ Γλυφάδας: Σούπερ Γκλόρια στο Ρότερνταμ




Η σπουδαία Ελληνίδα ανήμερα του Πάσχα έκανε μια εξαιρετική κούρσα στο Ρότερνταμ τερματίζοντας στην 6η θέση της γενικής κατάταξης γυναικών με νέο ατομικό ρεκόρ κάτω απο το όριο (2:42:00) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Έτρεξε τα 42.195 μέτρα με χρόνο 2:38:51 και τσεκάρει ήδη τα εισιτήρια της για μια ακόμη σημαντική συμμετοχή σε σπουδαίο αθλητικό γεγονός με το εθνόσημο στο στήθος!

Μάλιστα με αυτή την επίδοση σκαρφάλωσε στην 6η θέση στην κατάταξη των καλύτερων Ελληνίδων μαραθωνοδρόμων όλων των εποχών με βάση τις επιδόσεις τους.

1. Μαρία Πολύζου – 2:33:40 – Βουδαπέστη 1998

2. Δήμητρα Παπασπύρου – 2:34:24 – Βερολίνο 1989

3. Γεωργία Αμπατζίδου – 2:36:57 – Βερολίνο 2003

4. Πόπη Αστροπεκάκη – 2:38:27 – Παρίσι 2013

5. Σπυριδούλα Σούμα – 2:38:36 – Ρότερνταμ 2001

6. Γκλόρια Πριβιλέτζιο – 2:38:51 – Ρότερνταμ 2018

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο είχε αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και γυμνάζεται με τους Γιάννη Περίφανο και Μανώλη Χάντζο.

Στο λογαριασμό της στα social media η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε την εξής ανάρτηση μετά τον εκπληκτικό αγώνα και την επιτυχία της στον δημοφιλή μαραθωνιο της Ολλανδιας:

«Κάθε μαραθώνιος είναι ξεχωριστός και κρύβει μια μικρή ιστορία με πολλές αναμνήσεις! Αυτος για μένα θα μείνει αξέχαστος. Το αποτέλεσμα επιβράβευσε τη δουλειά μου και δικαίωσε την προσπάθεια μου….Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Αλλα όλα αυτά δεν θα γινοντουσαν χωρίς την στήριξη των προπονητών μου: Γιάννης Περίφανος και Μανώλης Χάτζος,του συλλόγου μου: ΓΣ Γλυφαδας, του χορηγού μου: Garmin, των συναθλητών και των δικών μου ανθρώπων. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστω!!! #lovemysport#bestpersonalrecord#gotoBerlin#satisfaction#garmingreece#».

Ν. Αρμένης/www.fosonline.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.