Hλιούπολη: 5οι Παγκόσμιοι Σχολικοί Αγώνες Αθλητικής Παιδείας




Στα πλαίσια διεξαγωγής των 5ων Παγκόσμιων Σχολικών Αγώνων Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα από 18-24 Απριλίου 2018, με στόχο τη διάδοση και εμπέδωση των αρχών και αξιών της Ολυμπιακής και Αθλητικής παιδείας, ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την International School Sport Federation (ISF) και την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.), διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στην πόλη.

Πιο συγκεκριμένα:
Σάββατο 21 Απριλίου 2018
•Παρουσίαση εκπαιδευτικής θεματικής ενότητας «Οι αρχές και αξίες του Ολυμπισμού στη ζωή μας», Αίθουσα άλσους «Δ. Κιντής» ώρα 18:00-20:00, με τη συμμετοχή όλων των αποστολών καθώς και μαθητών της Γ΄ Λυκείου των σχολείων της Hλιούπολης.
Κυριακή 22 Απριλίου 2018
•Διεξαγωγή Τουρνουά ράγκμπι, στο Δ΄ Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης ώρα 10:00-13:00, με τη συμμετοχή ομάδων μαθητών από σχολεία της Β/θμιας Εκπ/σης της Ηλιούπολης
•Τελετουργικό – Αθλητικές Δραστηριότητες, στην πλατεία Φλέμινγκ, ώρα 18:00-20:30, με δρώμενα, παραδοσιακούς χορούς και απονομές μεταλλίων συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και τους αρχηγούς των αποστολών από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.