Ηλιούπολη: Τα κρυμμένα μυστικά της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη




Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Γρηγόρης Λαμπράκης» και την «Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης» εκδήλωση για την «Παρουσίαση του Απόρρητου Φακέλου της Ασφάλειας για τον Γρηγόρη Λαμπράκη» .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 19:30 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ηλιούπολης (Λ. Ειρήνης 14-16) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 45 χρόνων από την πρώτη Πορεία Ειρήνης.

Στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου θα εκτεθεί φωτογραφικό υλικό από το έργο και τη ζωή του Γρηγόρη Λαμπράκη καθώς και σημαντικές σελίδες από τον Φάκελο που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά δημοσίως.

Στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν και δύο αντίγραφα από τον πλήρη φάκελο της Ασφάλειας.

Για το έργο και την υπόθεση του Φακέλου του Γρηγόρη Λαμπράκη θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Πετρόπουλος και Γιώργος Λιάνης και ο Γιάννης Αυγέρης, Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντοκουμέντα από το φάκελο Λαμπράκη / Εφημερίδα των συντακτών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.