Jumbo Βάρης: Με καλάσνικοφ η απόπειρα ληστείας στη χρηματαποστολή




Αντιμέτωποι με δυο ληστές τη στιγμή που πραγματοποιούσαν μεταφορά χρημάτων έξω από το πολυκατάστημα παιχνιδιών JUMBO, στο 2ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, βρέθηκαν υπάλληλοι εταιρίας σεκιούριτι.

Ο ένας από τους δυο δράστες που αιφνιδίασαν τους υπαλλήλους, τους ακινητοποίησε με Καλάσνικοφ και ζήτησε τις κασετίνες με τα χρήματα.

Τότε, ο ένας από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, πάτησε το ειδικό κουμπί που φέρουν οι κασετίνες και κατέστρεψε τα χρήματα.

Οι δράστες, μετά την τροπή που πήρε η απόπειρα της ληστείας, μπήκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Η απόπειρα σημειώθηκε στις 17:10 το απόγευμα του Σαββάτου και λίγα λεπτά αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμμένο στη συμβολή των οδών Κερκύρας και Κατσαρού στη Βάρη.

Πηγή:www.skai.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.