Παγκόσμια Ημέρα Χορού στον Άγιο Δημήτριο




Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διοργανώνει χορευτικό δρώμενο με τη συμμετοχή των σχολείων, των πολιτιστικών, εθνικοτοπικών και αθλητικών συλλόγων, των ΚΑΠΗ, του Τομέα Χορού του Δήμου και όλων των Ιδιωτικών Σχολών Χορού της πόλης.

Την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 6 το απόγευμα, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, θα χορέψουν όλοι με την ψυχή τους σε μια μεγάλη γιορτή στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν όλα τα είδη χορού: οι παραδοσιακοί, το λάτιν, η τζαζ, το μπαλέτο, ο σύγχρονος χορός, το hip hop, ακόμα και το bollywood!

Για τρίτη χρονιά ο Δήμος Αγ. Δημητρίου τιμά την τέχνη του χορού και προσκαλεί, παρακινεί και ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους, τους “βγάζει” στο δρόμο και δημιουργεί μια μεγάλη χορευτική αλυσίδα!

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού, καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού με σκοπό να στρέψει την προσοχή του κοινού προς την τέχνη της Μούσας Τερψιχόρης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.