Star: Kαθαρές και … με τη βούλα είναι οι παραλίες στη Ριβιέρα της Αττικής (VIDEO)




Τα αποτελέσματα των μετρήσεων στις παραλίες του Αλίμου, παρουσίασε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

Καθαρά από πετρελαιοειδή, κολοβακτηρίδια και εντερόκοκκους είναι τα νερά σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Ιατρικής/Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας), που πραγματοποίησε δειγματοληψίες στις 21 Μαρτίου, στις ακτές της πόλης.

Οι μετρήσεις έγιναν ύστερα από παραγγελία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, για να ενημερωθούν οι πολίτες οι οποίοι ανησυχούν για την κατάσταση των παραλιών, μετά τη μεγάλη ρύπανση από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Σαραντάκου, μίλησαν οι δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, η αντιδήμαρχος Γλυφάδας Άννυ Καυκά, επιχειρηματίες και κολυμβητές.

Δείτε τι αναφέρει το Star.gr

Το καλοκαίρι πλησιάζει, κάποιοι έχουν ξεκινήσει τα μπάνια και αυτό το ρεπορτάζ μας αφορά όλους, διότι το Star παρουσιάζει αποκλειστικά τα αποτελέσματα της έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την καταλληλότητα των παραλιών μετά το ναυάγιο του Αγία Ζώνη. Δείτε κατά πόσο είναι ασφαλές να κολυμπάμε στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

Kαθαρές και … με τη βούλα είναι οι παραλίες στη Ριβιέρα της Αττικής και οι δήμαρχοι καλούν τον κόσμο άφοβα να κάνει το μπάνιο του. Μάλιστα η Γλυφάδα θα διεκδικήσει και φέτος την γαλάζια σημαία.  Το Star αποκαλύπτει τα αποτέλεσμα της έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την καταλληλότητα των παραλιών της Αττικής.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πιστοποιητικό φυσικοχημικής εξέτασης που παρουσιάζουμε, αναδεικνύει την καταλληλότητα των νερών για κολύμπι.

Έτσι λοιπόν από την δημοτική πλαζ Αλίμου, η Ακτή του Ήλιου, η πλαζ των Λουτρών αλλά και οι 5 πλαζ της Γλυφάδας, είναι κατάλληλες για μπάνιο.

Θύμιζε Αύγουστο σήμερα η κίνηση στις παραλίες

Οι παραλίες της Αττικής σήμερα γέμισαν.

Τα beach – bar και τα εστιατόρια της περιοχής έδιωχναν κόσμο. Οι πλαζ γέμισαν ασφυκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καθαρά και με τη βούλα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τα νερά στον Άλιμο (VIDEO&EIKONEΣ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.