Τα Βίκος Street Relays έτοιμα να «ξεσηκώσουν» τη Γλυφάδα!




Το μεγάλο φετινό ταξίδι των σκυταλοδρομιών δρόμου συνεχίζεται με σπουδαίες αγώνες, μεγάλες εκπλήξεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές, αυτό το Σάββατο στη Γλυφάδα.
To Σάββατο στις 17:30 στην Παραλία της Γλυφάδας είναι ο δεύτερος φετινός σταθμός των Βίκος Street Relays, με αγώνες: 4×2500μ. 2×5000μ. και 10.000μ. και Kids Relays 4×50μ. & 4×100μ., με διοργανωτή το σύλλογο «Ερμής 1877» και τη στενή συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας. Τα έσοδα του αγώνα θα πάνε για την αγορά αθλητικού υλικού που θα διανεμηθεί στα σχολεία της περιοχής.
Επίσης η πρώτη ομάδα στα 2Χ5 χιλιόμετρα θα πάρει μία υποτροφία από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ενώ θα βραβευθεί και η ομάδα από τη Γλυφάδα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στους αγώνες, είτε είναι σύλλογος, είτε είναι φορέας ή σχολείο!

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, θα ακολουθήσει συναυλία με δωρεάν είσοδο από το δημοφιλέστατο συγκρότημα 48 Ores, που θα παραλάβουν τη σκυτάλη και θα δώσουν ένα εξαιρετικό σόου!
Οι εγγραφές για τα Bίκος Street Relays της Γλυφάδας συνεχίζονται ηλεκτρονικά στη σελίδα relays.gr ενώ εγγραφές, καθώς και η παραλαβή των αριθμών, των chip και άλλων αναμνηστικών του αγώνα, θα γίνονται και από στην γραμματεία των αγώνων που θα λειτουργεί την Παρασκευή 20 Απριλίου από 10.00 έως 20.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας και το Σάββατο 21 Απριλίου από 10.00 έως 16:00, στο χώρο διεξαγωγής στην παραλία Γλυφάδας.
Τα Street Relays θα ξεκινήσουν στις 17:30 με τα 4 Χ2,5 χλμ και στις 18:30 θα γίνουν η σκυταλοδρομία 2Χ5 χλμ. και τα 10 χλμ. Ακολούθως θα γίνουν τα Κids Relays με 4Χ50 και 4Χ100 μέτρα και μετά η συναυλία. Η πρώτη ομάδα στα 2Χ5 χιλιόμετρα θα πάρει μία υποτροφία από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.
Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: [email protected] (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), [email protected] (για θέματα media), [email protected] (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Emailinfo@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr(για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.