«Το παραμύθι της Ανάσας» – Mια εκπληκτική θεατρική παράσταση




Τη θεατρική παράσταση «Το παραμύθι της Ανάσας», παρακολούθησαν όλα τα παιδιά των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων των σχολείων του Αγίου Δημητρίου, από την Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Απριλίου.
Σχεδόν 2000 παιδιά και οι εκπαιδευτικοί / συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν μια εκπληκτική παράσταση!
Το έργο είχε μεγάλη απήχηση στα παιδιά, όπως φάνηκε από την ενεργή συμμετοχή τους γεγονός που ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασίες του Δήμου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας με τέτοια προγράμματα ευιασθητοποίησης.

Η παράσταση που πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του Δήμου και του Κέντρου πρόληψης από εξαρτησιογόνες ουσίες και προαγωγής της υγείας «ΗΛΙΟΣ», είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου αποτελεί μέρος του προγράμματος πρόληψης του καπνίσματος «ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, το οποίο έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, βασίζεται στις αρχές της βιωματικής μάθησης και αποτελείται από 23 διαφορετικές θεματικές ενότητες, προσαρμοσμένες στο ηλικιακό επίπεδο των παιδιών, που περιλαμβάνουν παραμύθια, αφηγήματα, διαθεματικά πεδία, παιχνίδια, τραγούδια και θεατρικά έργα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.dad.gr/…/8304-to-paramythi-tis-anasas-mia-ksexor…

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.