Workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους




Το Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα στο πλαίσιο των δράσεων του “Επί το έργον” διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογος Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής» το #Jobday Ποιότητα Ζωής.

Πρόκειται για μια δράση που περιλαμβάνει ☑ workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην αναζήτηση εργασίας.

Η δράση #Jobday Ποιότητα Ζωής έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων αλλά και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Περισσότερες πληροφορίες:https://goo.gl/A2jNyD

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.