«Ζωντανό Σχολείο – Όμορφη Γειτονιά»




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους μαθητές του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης θα υλοποιήσουν την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, από τις 10:00πμ ως τη 13:30μμ, τη περιβαλλοντική δράση «Ζωντανό Σχολείο – Όμορφη Γειτονιά», στο πλαίσιο του Let’s Do It Greece, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας.
Σε ένα κλίμα γιορτινό, συνεργασίας και εθελοντισμού θα υλοποιηθούν εργασίες καθαριότητας, δενδροφυτεύσεις, ελαιοχρωματισμοί, όχι μόνο στον σχολικό αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο. Όλη την εβδομάδα οι υπηρεσίες του Δήμου προχωρούν σε μια γενικευμένη παρέμβαση για την αντιμετώπιση των αναγκών των συστεγαζόμενων σχολείων.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, με έμψυχο και άψυχο υλικό, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία αυτή η συντονισμένη προσπάθεια τοπικής παρέμβασης. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι ο Δήμος μας και η Σχολική Κοινότητα εκτός από το σχολείο υιοθετούν περιβαλλοντικά και τη γειτονιά τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.