Άγιος Δημήτριος: Τα ονόματα των παιδιών που θα πάνε στην κατασκήνωση




Ο «Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & προστασίας» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις καταστάσεις των παιδιών που επιλέγονται για να συμμετάσχουν στα φετινά προγράμματα της Δημοτικής Κατασκήνωσης του Δήμου Αγ. Δημητρίου στη Ραφήνα, απολαμβάνοντας εντελώς δωρεάν δύο εβδομάδες γεμάτες διακοπές και δημιουργική απασχόληση, που όπως έχει δείξει η εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, τους μένουν αξέχαστες.

Από την Τρίτη 22 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρες 8:30 μέχρι 15:30, οι γονείς / κηδεμόνες των παιδιών που έχουν επιλεχθεί, μπορούν να προσέρχονται στο ΚΔΑΠ, προσκομίζοντας δύο φωτογραφίες και συμπληρωμένο το Ιατρικό Δελτίο του παιδιού, για παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου.

Για τη συμπλήρωση του Ιατρικού Δελτίου, μπορείτε, εκτός των άλλων ιατρών, να απευθύνεστε και στην 1η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), που λειτουργεί επί της οδού Θεσσαλίας 10, κλείνοντας ραντεβού στο τηλ.: 2109758493.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε περίπτωση που για κάποιους λόγους, κάποιο παιδί δεν θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση, οι γονείς οφείλουν να ενημερώσουν εγκαίρως, ώστε να πάει το επόμενο επιλαχόν και να μη μείνουν κενές θέσεις. Απευθυνθείτε αποκλειστικά στο τηλέφωνο: 210 9845 703, κ. Κυριάκος Μαρούσης.

Κατάσταση 1ης κατασκηνωτικής περιόδου

Κατάσταση 2ης κατασκηνωτικής περιόδου

Κατάσταση 3ης κατασκηνωτικής περιόδου

Κατάσταση 4ης κατασκηνωτικής περιόδου

Κατάσταση 5ης κατασκηνωτικής περιόδου

Κατάσταση 6ης κατασκηνωτικής περιόδου


 Ιατρικό Δελτίο 

Οδηγίες συμμετοχής

Συμβουλές 1

Συμβουλές 2

Η γνώμη σας μετράει

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.