Άγιος Δημήτριος: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο πατέρας της Μηλιαρέση (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται μετά από τροχαίο στον Άγιο Δημήτριο, ο πατέρας της γνωστής παρουσιάστριας και δημοτικής συμβούλου Γλυφάδας, Μαίρης Μηλιαρέση.

Ο Παναγιώτης Μηλιαρέσης, ο οποίος οδηγεί μηχανή εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχε κάποιο ατύχημα, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ πήγαινε να καταθέσει τα έγγραφα ενός νέου μικρού ΙΧ που του έκανε δώρο η κόρη του με στόχο να σταματήσει να κυκλοφορεί πάνω στους δύο τροχούς.

Όπως αποκάλυψε στην Espresso, η παρουσιάστρια, ο πατέρας της κινδύνευσε να πεθάνει, επειδή αρχικά δεν του έγινε σωστή διάγνωση.

«Ο πατέρας μου έχει σπάσει τέσσερα πλευρά, αλλά και τον ώμο του, ενώ έπαθε μερική ρήξη νεφρού. Δυστυχώς, όταν μεταφέρθηκε στα Επείγοντα οι γιατροί δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη από το τρακάρισμα και, νομίζοντας πως πρόκειται για μια απλή θλάση τον έστειλαν στο σπίτι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση και πρόσθεσε:

«Ο άνθρωπος για τέσσερις μέρες έχανε αίμα και ο αιματοκρίτης του είχε φτάσει στο 23. Τον μεταφέραμε, λοιπόν, πάλι στο νοσοκομείο και τώρα ακολουθεί την απαραίτητη θεραπεία. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά…».

«Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους μου που γιορτάζουν, από δω και μόνο έτσι μπορώ όπως καταλαβαίνετε!😄 Τον έβαλα στην καρέκλα για να ξαπλώσω. Κουραστηκα🙄 Όλα καλά θα πάνε!!!» έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, δημοσιεύοντας παράλληλα την παρακάτω φωτογραφία.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άγιος Δημήτριος: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο πατέρας της Μηλιαρέση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.