Άλιμος: Οι μαθητές αγωνίζονται στο σκάκι




Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα σκακιού 2018 του Δήμου Αλίμου, με ελεύθερη συμμετοχή μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της πόλης μας, καθώς και κατοίκων Αλίμου αντίστοιχων ηλικιών.

Οι αγώνες θα γίνουν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, Αλαμάνας & Μανδηλαρά (κοντά στα εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα).

Ώρα προσέλευσης 4:30 μ.μ., έναρξη 5:00 μ.μ., αναμενόμενη ώρα λήξης 8:30 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο email: [email protected] μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαΐου, αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο, Σχολείο (π.χ. 3ο Δημοτικό ή 5ο Γυμνάσιο, κ.λπ.) και Τάξη.

Κάθε μαθητής θα παίξει 5 παρτίδες με μαθητές της ίδιας τάξης με «ελβετικό σύστημα».

Κατ’ εξαίρεση στα Γυμνάσια-Λύκεια ίσως υπάρξουν ενοποιήσεις, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών.

Διοργάνωση: Σκακιστικός Όμιλος Αλίμου «Ο Θουκυδίδης» (για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνά του 6959-878804 & 6932-312651 ή το email του [email protected]) σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και με τη χορηγία του«Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου»(Θ.Ο.Π.Α.Α.) και του ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Βραβεύσεις:
α) Αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος. β) Στα Δημοτικά σχολεία βραβεύεται με κύπελλο ο πρώτος σε κάθε τάξη και με μετάλλιο οι δύο επόμενοι. γ) Στις υπόλοιπες κατηγορίες (Νηπιαγωγεία, Γυμνάσια, Λύκεια) οι τρεις πρώτοι θα βραβευθούν με μετάλλια. δ) Ειδική βράβευση (μετάλλιο) στον πρώτο κάθε κατηγορίας που δεν είναι γραμμένος (αθλητικό δελτίο) σε σκακιστικό σύλλογο. ε) Θα υπάρξει και Ομαδική Βαθμολογία για τα Δημοτικά Σχολεία και κύπελλα για τα τρία πρώτα.

Δώρα:
Σε όσους διακριθούν θα δοθούν κάρτες για έναν αριθμό δωρεάν μαθημάτων στο διοργανωτή Σύλλογο!

 

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.