Άλιμος: Πανικός από πυρκαγιά στην αγορά της Θουκυδίδου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




“Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο. Σαν να έγινε σεισμός…Τραντάχτηκε ο τόπος…Μετά είδαμε ένα τεράστιο σύννεφο καπνού να βγαίνει από την καμινάδα του “ΞΥΛΙΝΟΥ”.

Σε λίγα λεπτά άρχισαν να ξεπηδούν φλόγες στο εσωτερικό του. Βγήκαμε τρέχοντας από τα μαγαζιά μας γιατί φοβηθήκαμε ότι θα έφτανε η φωτιά στις φιάλες με το γκάζι…Δεν θα έμενε τίποτα όρθιο αν θα γινόταν έκρηξη…”

 

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στο NOTIA.GR  πως ξεκίνησε η φωτιά στο “ΞΥΛΙΝΟ”, που προκάλεσε μεγάλο πανικό στην αγορά της Θουκυδίδου.

“Βρισκόμουν στα γραφεία μας που είναι δίπλα όταν ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη και ταυτόχρονα γέμισε ο δρόμος από καπνό” λέει ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλίμου, Μανώλης Μιχαλέτος.

“Πεταχτήκαμε έξω γιατί φοβηθήκαμε να μην επεκταθούν οι φλόγες στα διπλανά κτήρια”.

Αμέσως μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην καμινάδα του καταστήματος, εργαζόμενοι και πελάτες βγήκαν στον δρόμο. Μέσα σε λίγα λεπτά οι φλόγες τύλιξαν την κουζίνα και την αίθουσα με τα τραπέζια.

 

 

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση αφού μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν οι πρώτοι πυροσβέστες από τον σταθμό που βρίσκεται στη Δάφνη.

Φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες ανέβηκαν στην ταράτσα προσπαθώντας να περιορίσουν τη φωτιά από την καμινάδα. Ταυτόχρονα άλλοι πυροσβέστες επιχειρούσαν στο εσωτερικό του καταστήματος.

“Αν αργούσαμε πέντε λεπτά δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο” λέει στο NOTIA.GR ένας πυροσβέστης που πήρε μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης. Όλη η επένδυση, τα τραπέζια και οι καρέκλες είναι από ξύλο εξ ου και το όνομα του μαγαζιού. Δυστυχώς είναι λίγες οι επιχειρήσεις- σουβλατζίδικα που καθαρίζουν συχνά τις καμινάδες από τα λίπη, με αποτέλεσμα να παίρνουν φωτιά για πλάκα…”

Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν διακόψει την κυκλοφορία για να διευκολύνουν το έργο των πυροσβεστών.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλιμος: Πανικός από πυρκαγιά στην αγορά της Θουκυδίδου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 31/05/2018 at 3:57 μμ
    Permalink

    Auta patheneis an exeis xalia eksipiretisi kai xalia deliveri. Aparadekto magazi. Kalutera pou kahke. Na dwsei thesi se kaluteres epoxiriseis

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.