Άνω Γλυφάδα: Ληστής βασάνισε 94χρονη με κινητικά προβλήματα




Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια ενός ληστή έζησε μια 94χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα.

Ο ληστής, εισέβαλε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Ήβης, σπάζοντας την πόρτα. Αφού την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο της πήρε 350 ευρώ σε μετρητά και κάποια χρυσαφικά και την εγκατέλειψε άγρια χτυπημένη και ημιλιπόθυμη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11:30 χθες το βράδυ. Η 94χρονη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της και ετοιμαζόταν να κοιμηθεί.

Κάποια στιγμή ακούει έναν δυνατό ήχο να έρχεται από το σαλόνι. Με μεγάλη δυσκολία σηκώνεται και αντικρίζει έναν άνδρα με ακάλυπτο πρόσωπο ο οποίος αφού είχε εισβάλλει σπάζοντας την πόρτα, της είπε μιλώντας ελληνικά να του δώσει χρήματα.

Πριν καλά – καλά προλάβει να αντιδράσει, ο ληστής ορμάει πάνω της και αρχίζει να την ξυλοκοπεί άγρια. Με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα, έριξε την 94χρονη στο πάτωμα και της ζητούσε να του δώσει τα πολύτιμα αντικείμενα που είχε. Την χτυπούσε μέχρι που η γυναίκα λιποθύμησε. Στη συνέχεια, έκανε φύλλο και φτερό το διαμέρισμα της οδού Ήβης και αφού πήρε 350 ευρώ που είχε η ηλικιωμένη και κάποια χρυσαφικά την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.