Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης: Κόντρα του διοικητή με συνδικαλιστές




(Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής)

Μετά από καταγγελίες συναδέλφων του Αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης και συγκεκριμένα ότι σε συγκέντρωση προσωπικού ο Διοικητής του Τμήματος ανακοίνωσε στους συναδέλφους ότι σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει ασθενής θα μετακινείται άμεσα από την Υπηρεσία ως τιμωρία για αυτό.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ μετέβει την 23/05/2018 και ώρα 11:20 στο εν λόγω Τμήμα, συνάντησε τον Διοικητή του Τμήματος και σε ερώτηση του Προέδρου προς αυτόν αν οι καταγγελίες ευσταθούν, αυτός απάντησε ως εξής: ναι το είπα είμαι Διοικητής της Υπηρεσίας και εσένα δεν σου πέφτει λόγος.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης τον ενημέρωσε ότι αυτή η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων σε βάρος των συναδέλφων που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα θα καταγγελθεί και θα ακολουθηθούν από μέρους της Ένωσης όλες οι νόμιμες ενέργειες.
Ο Διοικητής του Τμήματος κινήθηκε απειλητικά απέναντι στον Πρόεδρο φωνάζοντας να φύγει έξω από το Τμήμα λες και πρόκειται για την ιδιωτική του κατοικία.
Επιπρόσθετα, την περασμένη Πέμπτη έκανε απρόκλητη επίθεση στον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης ο οποίος του εξέθεσε τα προβλήματα που αφορούν την μεταστέγαση του Α.Τ. & Τ.Α. Ελληνικού .
Δίχως να μπορεί να βρει άλλη πρόφαση έλεγε στον Πρόεδρο ότι του μιλάει στον ενικό ενώ αυτό δεν ευσταθούσε.
Η Ένωσή μας καταγγέλλει τέτοιες συμπεριφορές τρομοκρατίας σε βάρος των συναδέλφων αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του συγκεκριμένου Διοικητή ο οποίος υπερέβη τα εσκαμμένα όσο έχει να κάνει με την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, των Προεδρικών Διαταγμάτων και των διαταγών της Υπηρεσίας αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης.
Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε άμεσα από τον Πρόεδρος της Ένωσης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.