Δήμος Νέας Σμύρνης: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους εργαζόμενους




Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την 1η ΔΥΠΕ –ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ εφαρμόζει πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου στους εργαζομένους στο Δήμο Ν. Σμύρνης.

Οι προληπτικές εξετάσεις ενδεικτικά περιλαμβάνουν:

Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Βιοχημικές Εξετάσεις (σάκχαρο,  κρεατινίνη, ουρικό οξύ, χοληστερίνη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια, βιταμίνη D, τρανσαμινάσες), TSH για τον θυρεοειδή, Υπέρηχο Άνω Κοιλίας και Νεφρών, Τεστ ΠΑΠ και Μαστογραφία για τις γυναίκες – PSA για τους άντρες.

Ως γνωστό «το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν», όχι μόνο για το ίδιο το άτομο αλλά και για όλο το οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Αρχικά ο ενδιαφερόμενος εργαζόμενος επικοινωνεί τηλεφωνικά στο 2109585274 για να καθοριστεί το πρώτο ραντεβού για την λήψη ιστορικού και την αιμοληψία, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 9:30 (Δαβάκη 11 και Σωκράτους στην Καλλιθέα). Εν συνεχεία, μόλις το Κέντρο Υγείας Καλλιθέας παραλάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το εργαστήριο, επικοινωνεί με τον εξεταζόμενο τηλεφωνικά, ώστε να καθοριστεί το δεύτερο και τελευταίο ραντεβού (πραγματοποιείται Δευτέρα ή Τετάρτη 07:30-13:00) κατά το οποίο θα γίνει η κλινική εξέταση από τον Παθολόγο του προγράμματος, θα αξιολογηθούν και θα δοθούν οι απαντήσεις των εξετάσεων καθώς και σχετικές οδηγίες εάν είναι απαραίτητο.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων «αγκαλιάζει» το πρόγραμμα αυτό και προτρέπει τους εργαζόμενους του Δήμου να το χρησιμοποιήσουν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.