Δωρεάν εξετάσεις στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακού κινδύνου με δωρεάν εξετάσεις χοληστερόλης, τριγλυκεριδίων, γλυκόζης και μέτρησης αρτηριακής πίεσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής εταιρείας Λιπιδιολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου.

Η κ. Νανά Καραγιάν, Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δήλωσε: «Την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαϊου 2018, τριάντα περίπου ενήλικες συμπολίτες μας συμμετείχαν στο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακού κινδύνου. Σκοπός μας ως Διοίκηση είναι η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των πολιτών μας στις εξετάσεις έγκυρου διαγνωστικού ελέγχου. Η πρόληψη σώζει ζωές και η διατήρηση της καλής υγείας των δημοτών και κατοίκων μας αποτελεί πρωταρχική φροντίδα του Δήμου. Θα ήθελα τέλος, να ευχαριστήσω την εθελόντρια ειδική Παθολόγο του Δήμου μας κ. Παπαμιχαήλ Αγγελική, που διενήργησε της εξετάσεις».

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποδεικνύει καθημερινά ότι μεριμνά για τους πολίτες αξιοποιώντας δράσεις προσυμπτωματικού ελέγχου με έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση. Συνεχίζουμε με σκοπό τη διατήρηση της υγείας των δημοτών».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.