Έκθεση Μικρασιατικού Ελληνικού Κεντήματος στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση αποχαιρετίσαμε τον Απρίλιο και καλωσορίσαμε τον Μάιο στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018. Ο λόγος για την εκδήλωση – ομιλία αφιερωμένη στην «Καππαδοκία». Ομιλήτρια ήταν η εξαιρετική κα Μαρία Βεϊνόγλου. Η κα Βεϊνόγλου έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Νομικά στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και το Παρίσι. Ακόμη έχει ασχοληθεί με την εθνολογική έρευνα και μελέτη, με αντικείμενο την Ιστορική Λογοτεχνία και το αρχειακό υλικό που προέρχεται από τον Μικρασιατικό χώρο.
Μετά το πέρας της ομιλίας, εγκαινιάστηκε στον χώρο της Πινακοθήκης Έκθεση Μικρασιατικού Ελληνικού Κεντήματος (Ι. Κερεστετζή) από το τμήμα Κεντήματος της ΕΣΤΙΑΣ από την κα Λίλα Ντε Τσάβες – Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Μουσείων, την κα Αλεξάνδρα Κουζουτζάκογλου- Δασκάλα του τμήματος κεντημάτων και τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΣΤΙΑΣ Νεας Σμύρνης κ. Ιωάννη Παπαδάτο.


Τα Μέλη και οι Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ θαύμασαν τα μικρασιατικά κεντήματα και συνεχάρησαν τα μέλη του τμήματος για το υπέροχο αποτέλεσμα.


Την έκθεση θα μπορεί να επισκεφθεί το κοινό μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου, «Ημέρα της Μητέρας», κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης στην Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.
Τ.: 210 9333702 & 210 9330274.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.