Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Η Μέκκα της νεολαίας της Αττικής (drone video)




Up Drones production

Λιμανάκια Βουλιαγμένης. Η Μέκκα της νεολαίας της Αττικής. Κοπάνα από το σχολείο και βουτιές στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης! Για κόντρα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης!

Ραντεβού στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης για υπέροχη θέα και θαλασσινή γαλήνη!

Τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης ανέκαθεν ήταν η Μέκκα της νεολαίας της Αττικής. Ένα μέρος που οι νέοι έχουν συνδυάσει με μερικές από τις πιο σημαδιακές στιγμές την νιότης τους.

Έρωτες, φίλοι, γκάζια και κοπάνα όλα έχουν έναν κοινό παρανομαστή.

Τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Τα Λιμανάκια αποτελούν για χρόνια το Ελληνικό Νίρμπουργκρινγκ καθώς είναι από της πιο γνωστές περιοχές όπου διεξάγονται αυτοσχέδιοι αγώνες (κόντρες) στην Αττική με ατελείωτο αριθμό τροχαίων ατυχημάτων αλλά και δυστυχημάτων.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν “αποχαιρετήσει” το αγαπημένο τους όχημα σε κάποια από της κλειστές στροφές της Βουλιαγμένης και έχουν αναφερθεί μάλιστα και περιστατικά για αυτοκίνητα και μηχανές που κατέληξαν στην θάλασσα.

Επίσης ποιος αλήθεια δεν έχει κάνει κοπάνα από το σχολείο και δεν έχει ταξιδέψει με λεωφορείο έως τα λιμανάκια για μπάνιο με τους φίλους του.

Μπορεί το ταξίδι μέχρι εκεί με μέσο μαζικής μεταφοράς να μοιάζει με Οδύσσεια όμως είναι μια ανάμνηση που κουβαλάμε όλοι μέσα μας.

Η καντίνα που όλοι έχουμε επισκεφτεί. Αν είσαι Αθηναίος και όχι απαραίτητα Νότιος δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξέρεις, να μην το έχεις έστω ακούσει ή να μην έχεις κολυμπήσει στα υπέροχα νερά του. Να μην έχεις στρώσει την πετσέσα σου στα βραχάκια του και να μην έχεις δοκιμάσει την βουτιά απ’ τον απέναντι βράχο.

Μιλάμε για την ανώνυμη καντίνα του Λευτέρη. Ένα ιστορικο αναψυκτήριο στα λιμανάκια, κάτω από την στάση του λεωφορείου. Ένα μαγαζί χωρίς ταμπέλα, αλλά με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία μιας και βρίσκεται στο ίδιο σημείο από τα μέσα της δεκαετίας του 60.

Και τέλος πόσες φορές δεν έχουμε καταλήξει στα Λιμανάκια μετά από ένα ραντεβού αναζητώντας την γαλήνη και την θέα της θάλασσας η οποία είναι εξίσου ρομαντική χειμώνα καλοκαίρι.

Όροι & προϋποθέσεις: Το Youtube κανάλι της ομαδας Up Drones αποτελεί μια πλατφόρμα προβολής της χώρας μας. Ο σκοπός ίδρυσης του είναι η προβολή της Ελλάδας, της ομορφότερης χώρας του κόσμου.

Το οπτικό υλικό που προβάλλεται στα βίντεο μας είναι από διάφορες προσωπικοτητες της σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, βιντεοληψιας (droners, κλπ), που προβάλλουν την δουλειά τους μέσα απ’ το καναλι μας και ο κύριος διαχειριστής του καναλιού δεν φέρει καμία νομική ευθύνη για αυτό.

Η μουσική η οποία συνοδεύει τα βίντεο μας όταν αυτή ανήκει στους μουσικούς της ομάδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών της και απαιτείται γραπτή άδεια από αυτούς προκειμένου να παραχωρηθούν τα δικαιώματά της.

Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναμετάδοση του υλικού από πηγές που χρησιμοποιούν άλλες πηγές εκτός του καναλιού μας. Η προβολή των βίντεο από τηλεοπτικούς σταθμούς επιτρέπεται μόνο όταν είναι εμφανές το logo του καναλιού μας και όταν συνοδεύεται από αναφορά προς αυτό. Κάθε άλλη χρήση απαγορεύεται ρητά και θα υπάρχουν ποινικές διώξεις από τους αρμόδιους φορείς.

Όταν η άντληση πληροφοριών σχετικά με τα βίντεο μας γίνεται μέσα από το Blogger μας Tour-LOF ( http://tourlof.blogspot.com/ ) η αναφορά σε αυτό είναι υποχρεωτική. Το κανάλι Up Drones δεν παραχωρεί πλάνα και δεν εμπορεύεται το οπτικό υλικό του έναντι καμίας οικονομικής ανταμοιβής. Το οπτικό υλικό το οποίο προβάλλουμε παραχωρείται εντελώς δωρεάν στης αρμόδιες Ελληνικές κρατικές υπηρεσίες προκειμένου να προβάλουν την χώρα μας εντελώς δωρεάν. Ευχαριστούμε πολύ, Ομάδα Up Drones.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.