Ο Μανώλης Μιχαλέτος, μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΑΛΙΜΟΥ




Πριν δύο χρόνια ξεκινήσαμε στον Άλιμο μία ενδιαφέρουσα πορεία μέσα από την ενασχόληση με την Τοπική της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό να δώσουμε ένα νέο στίγμα στα δρώμενα της παράταξης στην πόλη μας.

Δύο χρόνια μετά και μέσα από πολιτικές εκδηλώσεις, συνεστιάσεις, εκδρομές, πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και μέσα από κοινωνική δράση και ενασχόληση με κάθε ζήτημα που απασχολεί τα μέλη της παράταξής μας, τα καταφέραμε.
Με απόλυτη σύμπνοια και ενότητα, παλαιοί και νέοι, έμπειροι και λιγότερο έμπειροι, στελέχη και απλά μέλη μέχρι τότε, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου του Αλίμου.

Στις 13/5 αναμένουμε όσους έχετε προμηθευτεί την κάρτα του κόμματος να στηρίξετε τη συνέχεια αυτής της προσπάθειας που ξεκινήσαμε το 2016.
Συνεχίζουμε! Αποδεικνύουμε πως όταν υπάρχει μεράκι και καθαρή θέση, στην απαξιωμένη πολιτικά εποχής μας, ακόμη και μία Τοπική Οργάνωση μπορεί να προσφέρει μακριά από λογικές του παρελθόντος!

Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα αγάπη σας και τη στήριξή σας!
Σας περιμένουμε 13/5, Θουκυδίδου 32!

Οι υποψηφιότητες για Πρόεδρος και Μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής μας, στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018

Μανώλης Μιχαλέτος

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.