Παραλίγο τραγωδία έξω από το Ασκληπιείο Βούλας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα το μεσημέρι, όταν έπεσε ένα μεγάλο πεύκο έξω από το Ασκληπιείο Βούλας.

Όπως γράφουν στην ομάδα “To Forum των 3Β” αυτόπτες μάρτυρες, τελευταία στιγμή γλύτωσε ένας ντελιβεράς που δευτερόλεπτα πριν πέσει το δέντρο περνούσε από το δρόμο με το μηχανάκι του.

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής και συνεργεία του δήμου για να απομακρύνουν το πεύκο.

πριν 5 λεπτα επεσε δεντρο στην Β.Παυλου εξω απο το νοσοκομειο…ο Deliveras του Souvlaking να παει να αναψει λαμπαδα, μολις περασε επεσε το δεντρο…ας ειδοποιηθουν οι αρμοδιοι απο το Δημο, εχει κλεισει η κυκλοφορια!

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κρίμα!!! Ευτυχώς, απ΄όσο καταλαβαίνω ήδη σπεύδουν άνθρωποι του Δήμου μας για να επιληφθούν και να διευθετηθεί το ζήτημα και κώλυμα της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης, ελπίζω.
Ένα δένδρο που το θυμάμαι να στέκει εκεί πέρα απο παιδάκι θαρρώ και τώρα, κείτεται αβοήθητο κι αυτό, αβοήθητοι και δέσμιοι της Φύσης που εκδικείται μάλλον κάποια λάθη ή παραλείψεις μας (δεν υπονοώ τίποτα συγκεκριμένο, πρόσωπο, ή θεσμό, ή Αρχή, πέραν απ΄τον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ!)!!!

2

Διαχείριση

Dimitris MaltezosΟ χρήστης Dimitris και 1 ακόμη άτομο διαχειρίζεστε τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα Το Forum των 3Β. μπραβο βρε ΘΕμιστοκλη μου. Αυτο εγραψα πριν.. Εκαναν και διαφορες “αλχημειες” για να μη το κοψουν καθως ηταν σχεδον πανω στο δρομο
https://www.facebook.com/dimitris.maltezos.9/videos/10216664991117495/
 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.