Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Βουλιαγμένη την Κυριακή το πρωί




Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και 22 Δήμοι της Αττικής διοργανώνουν τον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου.

22 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε 22 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 9.00 π.μ.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι στο δημοτικό παρκινγκ στην παραλία Αγ. Νικολάου στο Καβούρι (απέναντι από το Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace) και η διαδρομή τον 5 χιλιομέτρων θα γίνει κατά μήκος της παραλίας Καβουρίου.

Η ώρα εκκίνησης για όλους του αγώνες είναι στις 9.00 π.μ. Τα έσοδα θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο για τις ευπαθείς ομάδες του δήμου.
Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών και των πολιτών, oι δρόμοι που θα είναι κλειστοί, κατά την ημέρα του αγώνα από τις 07:30 π.μ έως τις 10:30 π.μ. είναι οι εξής:
– Αγίου Νικολάου (από Ηλίου έως Κενταύρων)
– Ηλίου
– Ακτής (Βούλα)
– Δημ. Λαμπράκη
– Λεωφ. Καβουρίου
– Θέσπιδος
– Ακτής (Βουλιαγμένη) το ένα ρεύμα από Θέσπιδος μέχρι Λητούς
– Λητούς (από Αρεθούσης μέχρι Λεωφ. Καβουρίου)
Η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος θα παραμείνει κανονικά ανοιχτή για την κυκλοφορία.
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν εθελοντές, όργανα της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας για να διευκολύνουν τη διεξαγωγή του αγώνα και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.