Πολυτελή νυφικά και φορέματα σε άκρως προσιτές τιμές!




To Noti Stilisti έχει κάνει την εμφάνιση του στο χώρο της μόδας δυναμικά! Βρίσκεται κοντά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 107.

Ο χώρος είναι άκρως εντυπωσιακός και διακρίνεται για τη φινέτσα του και το γούστο του.
Η πολύχρονη πορεία της επιχείρησης θα συνεχιστεί αδιαμφισβήτητα με την ίδια επιτυχία!

Στο ατελιέ, υπάρχουν νυφικά για κάθε γούστο. Νυφικά κεντημένα στο χέρι, κάποια θυμίζουν την αρχαία Ελλάδα, ενώ κάποια ακολουθούν την σημερινή μόδα. Υπάρχουν νυφικά με πέπλο, νυφικά κοντά σε μήκος, στράπλες και κάποια συνοδεύονται με στολίδια για τα μαλλιά.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να ακολουθήσουν όλα το παραδοσιακό άσπρο χρώμα στο ύφασμα, αφού οι σχεδιαστές έχουν μοντέρνες πεποιθήσεις και προσπαθούν να δημιουργήσουν νυφικά φορέματα βγαλμένα από παραμύθι. Τα σιελ φορέματα αποπνέουν ένα ρομαντικό και τα μπεζ δημιουργούν εντυπωσιασμό.
Ωστόσο, δεν θα βρείτε μόνο νυφικά, αλλά και βραδινά φορέματα. Γεμάτα ένταση και χρώματα, μπορεί να βρει κανείς φαντασμαγορικά φορέματα για κάθε περίσταση και φυσικά προσαρμοσμένα σε ποικίλο ηλικιακό κοινό. Υπάρχουν ακόμη κουστούμια που θα τα ήθελε κάθε γυναίκα με γούστο, να έχει στην γκαρνταρόμπα της.
Τα υφάσματα του Noti Stilisti είναι ολομέταξα από την Ιταλία και είναι ραμμένα στην Ελλάδα. Στόχος της επιχείρησης είναι να συνδυάσει την υψηλή ποιότητα με φανταστικές τιμές και κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει πως το κατόρθωσε!
Με την πολύτιμη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού του, η κάθε γυναίκα θα διαλέξει το νυφικό των ονείρων της που παρόμοιο σχέδιο δεν κυκλοφορεί στην αγορά. Η πολυτέλεια και η προσιτή τιμή υπάρχουν μονάχα στο Noti Stilisti.

Για περισσότερες πληροφορίες: notistilisti.gr

www.facebook.com/notistilistigr/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.