Στοίχημα: Δυάδα από τη Νορβηγία




Χαλαροί οι στοιχηματικοί ρυθμοί τη Δευτέρα (21/05), οι επιλογές στο πρόγραμμα είναι περιορισμένες και η προσοχή στρέφεται κατά κύριο λόγο στη Νορβηγία, εκεί όπου υπάρχει πλήρης δράση τόσο στην Α’, όσο και στη Β’ κατηγορία και οι προτάσεις μας προκύπτουν από τα δύο αυτά πρωταθλήματα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Προβάδισμα η Χάουγκεσουντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Χάουγκεσουντ – Ρόζενμποργκ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας. Στην έδρα της πρωτοπόρου Μπραν δοκιμάστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Πολύ καλή η έως τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, μετά από δέκα αγωνιστικές φιγουράρουν στην 4η θέση με ρεκόρ πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Ρόζενμποργκ, από την πλευρά της, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τρεις πόντους περισσότερους από την αντίπαλό της, απέχει πέντε από την κορυφή και θέλει σήμερα το “τρίποντο” προκειμένου να μειώσει την απόστασή της από αυτή. Ωστόσο, ταξιδεύει σε ένα γήπεδο στο οποίο δυσκολεύεται, είναι χαρακτηριστικό ότι στις πέντε πιο πρόσφατες “επισκέψεις” της εκεί πανηγύρισε μόλις μία νίκη (1-1-3). Θεωρούμε ότι η Χάουγκεσουντ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας το 1Χ σε απόδοση 1.83.

Γιερβ με κάλυψη

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Λέβανγκερ – Γιερβ, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ Νορβηγίας. Από τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Λέβανγκερ, η οποία επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Τρομσντάλεν “ανασαίνοντας” βαθμολογικά. Η Γιερβ από την πλευρά της, είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας, μέχρι στιγμής, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος, μετρά, ακόμη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες, οι δύο τελευταίες είναι διαδοχικές και έχουν επιτευχθεί στις αντίστοιχες πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, μπορούν και σήμερα να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους και θα πάμε με το “διπλό”, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο. 2 DNB, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.