Στοίχημα: Έδρα και θέληση για Μαρσέιγ (VIDEO)




Έφτασε η μέρα του πρώτου μεγάλου ευρωπαϊκού τελικού, που θα διεξαχθεί στη Λυών ανάμεσα σε δύο σημαντικές ευρωπαϊκές δυνάμεις. Απ’ τη μία η Μαρσέιγ, που θα παίξει περίπου σε συνθήκες εντός έδρας αγώνα και απ’ την άλλη η έμπειρη και πιο ταλαντούχα Ατλέτικο Μαδρίτης. Προτάσεις προκύπτουν επίσης από Νορβηγία και Αγγλία, όπως και στο μπάσκετ. Πάμε να δούμε τα πάμε στοίχημα προγνωστικά του Betarades.gr.

Αξία στο 1Χ των Μασσαλών

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, Μαρσέιγ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Με δεδομένο ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λυών, γίνεται αυτομάτως κατανοητό ότι θέλοντας και μη, η Μαρσέιγ θα παίξει περίπου σε συνθήκες εντός έδρας. Μπορεί ο κόσμος στις κερκίδες να είναι μοιρασμένος, εντούτοις είναι δεδομένο ότι οι Μασσαλοί θα αισθάνονται σαν το «σπίτι» τους, κάτι που σίγουρα θα παίξει το ρόλο του και θα τους ωθήσει να μπουν στο γήπεδο με πάθος. Είναι μια ομάδα που σκοράρει σχεδόν πάντα, σπανιότατα μένει στο «μηδέν», ένα γκολ στην παράταση αποδείχτηκε αρκετό στη ρεβάνς των ημιτελικών με τη Σάλτσμπουργκ, έτσι ώστε να τους στείλει στον τελικό έπειτα από 14 χρόνια. Πηγαίνουν κομπλέ στον τελικό, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Ρολάντο – Μήτρογλου, αμφότεροι είναι διαθέσιμοι για την ενδεκάδα.

Στον αντίποδα, η Ατλέτικο Μαδρίτης «υποβιβάστηκε» στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό απ’ τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με Κοπεγχάγη και Λοκομοτίβ Μόσχας, ζορίστηκε λιγάκι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ξεπέρασε πανάξια το εμπόδιο της Άρσεανλ στα ημιτελικά και εξασφάλισε την παρουσία της στον πέμπτο ευρωπαϊκό τελικό τα τελευταία οκτώ χρόνια! Οι «ροχιμπλάνκος» είναι σίγουρα το φαβορί του τελικού, ωστόσο οι αποδόσεις υποτιμούν βάναυσα τη δυναμική της Μαρσέιγ, η οποία αυξάνεται λόγω της έδρας. Θεωρούμε ότι έχει αξία η στήριξη στους Γάλλους, ποντάρουμε στο 1Χ σε απόδοση 2.20.

Με το G/G στη Νορβηγία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με τη Νορβηγία και την αναμέτρηση Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ και τη Λίλεστρομ. Έπειτα από το τραγικό ξεκίνημα των πρώτων τριών αγωνιστικών (0-2-1), οι γηπεδούχοι πήραν πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και έχουν ανέβει στη 2η θέση με 18 πόντους, στο -7 απ’ την εκπληκτική Μπραν, η οποία μετράει 8 νίκες σε 9 ματς! Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Λίλεστρομ, που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, θεωρούμε ότι έχει την ψυχολογία να βρει ένα γκολ. Επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.91.

Σκοράρουν αμφότερες στην Αγγλία

Πάμε στην Αγγλία και την αναμέτρηση Ρόδεραμ – Σκάνθορπ. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ ανόδου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα το προβάδισμα πηγαίνει προς τη Ρόδεραμ, η οποία πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Έρχεται από 8 νίκες στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, υποδέχεται μια ομάδα που πορεύεται αήττητη στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος (4-5-0), σκόραρε σε όλα! Θεωρούμε ότι θα δούμε ανοιχτό ματς και σήμερα, ποντάρουμε στο Goal / Goal σε απόδοση 1.91.

Υψηλό σκορ στην Ιταλία

Κλείνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Καντού – Αρμάνι Μιλάνο. Είναι το τρίτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση των ιταλικών πλέι οφ, με την Αρμάνι Μιλάνο να προηγείται 2-0. Στο πρώτο ματς επικράτησε 105-73, ενώ στο δεύτερο –επίσης εντός έδρας- επιβλήθηκε 87-75. Θα είναι περίεργο να δούμε την Αρμάνι να περιορίζει την κορυφαία επίθεση της Ιταλίας για τρίτη φορά σε διάστημα πέντε ημερών, άλλωστε η Καντού σκόραρε στην κανονική περίοδο 92.8 πόντους ανά εντός έδρας αγώνα. Το ματς λογικά θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Οver 172.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Η ανάλυση και το προγνωστικό για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ από το Betarades.gr σε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=RsaK0wBzZMk

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.