Στοίχημα: Ματιές σε Φινλανδία και Βραζιλία




Με τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν ολοκληρωθεί, η προσοχή μας επικεντρώνεται πλέον σε λίγκες «δεύτερης ταχύτητας», τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει το Μουντιάλ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με Φινλανδία και Βραζιλία, εκεί όπου προκύπτουν δύο επιλογές με βάση τα γκολ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σκοράρουν Βάασα και Κουόπιο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βάασα – Κουόπιο. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ Φινλανδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν περίπου την ίδια δυναμική. Η Βάασα βρίσκεται στην 5η θέση με 13 πόντους και «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), έρχεται όμως από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 0-0 με την Ιλβες. Στον αντίποδα, η Κουόπιο πήρε τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου σκόραρε συνολικά 10 γκολ! Την περασμένη Παρασκευή επιβλήθηκε εντός έδρας 2-1 της Μάριεχαμν, ανέβηκε στους 17 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση και το -3 απ’ την κορυφή. Είναι εξαιρετική μακριά από το γήπεδό της η Κουόπιο, έρχεται από 3/4 εκτός έδρας νίκες, σκόραρε στα 4/5 εκτός έδρας ματς. Θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες είναι ικανές επιθετικά, μπορούν να σκοράρουν, επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.03.

Υψηλό σκορ στη Βραζιλία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Φορταλέζα – Κρισιούμα. Είναι συνάντηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν παντελώς διαφορετική έναρξη στο νέο πρωτάθλημα. Η Φορταλέζα είναι πρωτοπόρος με 16 πόντους και ρεκόρ 5-1-0 και επιμέρους σκορ 14-4, έρχεται από δύο σερί εύκολες νίκες επί των Γκοϊάς (3-0) και Φιγκεϊρένσε (1-3), μετράει 3/3 εντός έδρας νίκες με επιμέρους σκορ 8-2. Υποδέχεται την τραγική Κρισιούμα, η οποία έχει μόλις έναν πόντο έπειτα από 6 αγωνιστικές, τον πήρε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Ζουβεντούδε (0-0 εντός), είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες. Το ματς «γέρνει» προς τη Φορταλέζα, θεωρούμε ότι το σκορ θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.