Στοίχημα: Με Σριούσμπερι και Οντ




Κυριακή (27/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι εμπλουτισμένο κυρίως με αναμετρήσεις από Σκανδιναβία και Αμερική κι εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις προτάσεις από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια επιλογή από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκεται καθημερινά προβλέψεις για το πάμε στοίχημα.

Παίρνει την άνοδο η Σριούσμπερι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη League One Αγγλίας και τον τελικό ανόδου ανάμεσα σε Ρόδεραμ και Σριούσμπερι. Οι δυο ομάδες παίζουν όλη τη χρονιά τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τη Ρόδεραμ να διαθέτει περισσότερο ταλέντο, ωστόσο η Σριούσμπερι έδειξε περισσότερο ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι επικράτησαν και στα δυο παιχνίδια κόντρα στη Ρόδεραμ στην κανονική διάρκεια και θεωρούμε πως αδίκως δίνονται σε τιμές αουτσάιντερ. Έτσι, θα πάμε με το 2DNB σε απόδοση 2.25.

Δυνατή στην έδρα της η Οντ

Συνεχίζουμε με Α’ Νορβηγίας και το παιχνίδι Οντ – Κρίστιανσουντ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 9η και 10η θέση με 16 και 13 βαθμούς αντίστοιχα, αμφότερες είναι “καθαρά” ομάδες έδρας και ιδίως η Οντ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε φετινά παιχνίδια στο “σπίτι” της. Η Κρίστιανσουντ δεν αποτελεί φόβητρο σε καμία περίπτωση, πιστεύουμε πως η Οντ θα βρει τον τρόπο να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της και ο άσσος σε απόδοση 1.85 φαντάζει ως μια εξαιρετική περίπτωση και θα τον προσθέσουμε στις επιλογές μας.

Σε καλή κατάσταση η Χάλμσταντ

Περνάμε στη Β’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Χάλμσταντ – Έστερ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν νωθρά τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο μετρούν τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, δείχνοντας να έχουν βρει τα πατήματά τους για τα καλά. Η Έστερ από την πλευρά της είναι ασταθής και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα “λυγίσει”. Ο άσσος σε απόδοση 2.17 έχει αξία και θα τον “τιμήσουμε”.

Κερδίζει η Βενέτσια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την Α’ Ιταλίας και την κόντρα της Βενέτσια με την Τρέντο. Η πρωταθλήτρια Βενέτσια θα είναι πάλι γηπεδούχος απόψε και για να μπορέσει να υπερασπισθεί τον τίτλο της θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τη σημερινή αναμέτρηση διότι σε περίπτωση ήττας τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, να νικήσει δις στην έδρα της Τρέντο, την επόμενη Τρίτη και την επόμενη Πέμπτη αν χρειαστεί. Βέβαια η Τρέντο είναι σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο τρίμηνο, έχει πετύχει 16 νίκες στα τελευταία 19 παιχνίδια της, μόνο στο Μιλάνο και το Αβελίνο δις έχει ηττηθεί και δεν «καταλαβαίνει» από έδρες. Παρά τον κίνδυνο που περιέχει κάθε ποντάρισμα κόντρα στην Τρέντο, θα πάμε με την ανάγκη νίκης της γηπεδούχου που πιθανώς θα ισοφαρίσει για να προσπαθήσει να «σπάσει» έδρα σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα της Τρέντο μεσοβδόμαδα. Επιλέγουμε τη νίκη της Βενέτσια σε απόδοση κοντά στο 1.45 και με μεγαλύτερο ρίσκο το -4.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.