Συνέλαβαν επ αυτοφώρω διαρρήκτες στην Αργυρούπολη




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής, συγχαίρει τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να συλλάβουν δύο δράστες που προσπάθησαν να εισβάλουν σε οικία στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Eπίσης συγχαίρει και τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Αργυρούπολης που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης.
Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι συλληφθέντες είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν καθώς είχαν κατηγορηθεί για κλοπές και διαρρήξεις.
Ειδικότερα, οι δράστες διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις οικιών και διαμερισμάτων στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 11 περιπτώσεις κλοπών από οικίες ενώ σε βάρος των συλληφθέντων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.
Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση έπραξαν τα δέοντα, βοηθώντας να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες παρότι κάποιοι φροντίζουν να αποδυναμώνονται συνεχώς οι υπηρεσίες λόγω των μέτρων, οι αστυνομικοί εις βάρος της προσώπικής τους ζωής επιτελούν το καθήκον τους.
Όμως η συνεχή εξουθένωση τους στα μέτρα στην Διεύθυνση Αθηνών καθώς και η οικονομική εξαθλίωση που υφίστανται είναι βέβαιο ότι αργά η γρήγορα θα έχουν ολέθρια αποτελέσματα εις βάρος της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του εγκλήματος.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                                                                  Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                  ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Συνέλαβαν επ αυτοφώρω διαρρήκτες στην Αργυρούπολη

  • 13/05/2018 at 9:19 πμ
    Permalink

    Σιγα τα αυγα,απλα κανατε τη δουλειά σας οπως όλος ο κόσμος..θελετε να σας πούμε και μπράβο τωρα;;χα χα χα..

    Απαντήστε
  • 13/05/2018 at 8:26 μμ
    Permalink

    @Semplon
    Κλασσικός “Ελληναράς” ,αγνώμων…κακοποιούς έπιασαν αν δεν το κατάλαβες…δέν πούλαγαν ψάρια…θα ήθελα να δώ την “μαγκιά” σου αν έμπαιναν στο δικό σου σπίτι…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.