Θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο στην Αργυρούπολη




Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και η Πολιτιστική επιτροπή, σας προσκαλούν την Δευτέρα 7 Μαΐου ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό συνεδριακό κέντρο ‘Μίκης Θεοδωράκης'(Κύπρου 68, Αργυρούπολη) στην θεατρική παράσταση ‘ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ’

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Βάσω Καβαλιεράτου, Μάξιμος Μουμούρης

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Δημήτρης Λάλος

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ντάνκαν Μακ Μίλαν

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75’ Είσοδος ελεύθερη.

Η εκδήλωση έχει κοινωνικό χαρακτήρα και καλούνται οι πολίτες προαιρετικά να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας άντρας και μια γυναίκα, μορφωμένοι, γύρω στα τριάντα προσπαθούν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.

«Ένα παιδί; Είναι σαν να μου έριξες μπουνιά στη μούρη και μετά μου ζήτησες να σου λύσω μια μαθηματική εξίσωση».

Ο χρόνος όμως είναι εναντίον. Αν περιμένουν τις κατάλληλες συνθήκες δεν θα το κάνουν ποτέ. Από τη μια η επιθυμία για ένα παιδί και από την άλλη η αγωνία για το περιβάλλον, τον υπερπληθυσμό, την παγκόσμια κρίση και την πολιτική αστάθεια.

«Το ανθρακικό αποτύπωμα ενός παιδιού στον πλανήτη ζυγίζει 10.000 τόνους διοξειδίου, δηλαδή όσο το βάρος του Πύργου του Άιφελ»

Μα πώς να αποφασίσεις για το μέλλον σου, όταν αυτό προβλέπεται τόσο δυσοίωνο; Το έργο δίνει φωνή στη «Γενιά της Αβεβαιότητας» που μέσα από τις καταιγιστικές αλλαγές και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις βρίσκει τρόπο να χαράξει τη δική της πορεία ζωής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.