Το διαδραστικό σπίτι για την ενέργεια στο Παλαιό Φάληρο




Μετά την Τσεχία και τη Ρουμανία, η Ελλάδα στο Παλαιό Φάληρο (πάρκο Φλοίσβου 23-27 Μαΐου) και η Θεσσαλονίκη και τέλος η Πορτογαλία.

Αυτή είναι η διαδρομή του “διαδραστικού σπιτιού” που παρουσιάζεται στο ενημερωτικό Roadshow της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG JUST), με στόχο την ευαισθητοποίηση για μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στην καθημερινή συμπεριφορά μας.

Ακόμη και πολύ μικρές αλλαγές μπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια στην εξοικονόμηση χρημάτων, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Την ώρα που εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες παραμένουν μεταξύ των μεγαλύτερων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη.

Ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους μαθητές, ευχήθηκε η καμπάνια να γίνει κτήμα τους και να φέρει νέα ενεργειακή-περιβαλλοντική συνείδηση στον τόπο μας.

Μετά την Τσεχία και τη Ρουμανία, η Ελλάδα στο Παλαιό Φάληρο(πάρκο Φλοίσβου 23-27 Μαΐου) και η Θεσσαλονίκη και τέλος η…

Publiée par ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – Μαζί για το Π.Φάληρο sur mercredi 23 mai 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.