Το ΕΛΚΕΘΕ φεύγει από το Ελληνικό




Σε κτίριο της περιοχής της Αναβύσσου μετεγκαθίσταται το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), που βρισκόταν μέχρι σήμερα στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Παιδείας, που ψηφίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως επεσήμανε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Φωτάκης, «το κτίριο αυτό θα επιλεγεί με πρόχειρο διαγωνισμό μεταξύ 2-3 κτιριακών εγκαταστάσεων που ανήκουν σε ιδιώτες, θα μετακομίσουν περί το 70% των εργαζομένων του, ενώ σε δεύτερη φάση θα μεταστεγασθούν και οι θαλάσσιες υποδομές».

«Είναι ένα θέμα που χρονίζει από το 2011 και κάποτε πρέπει να προχωρήσει, ώστε να προχωρήσουν και τα έργα στο Ελληνικό», υπογράμμισε ο κ Φωτάκης.

Στέλλα Παπαμιχαήλ/athina984.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.