Βούλα: Τον τράκαρε και έγινε καπνός! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




George Zikoyannis‎/Το Forum των 3Β

Παρασκευή προς Σάββατο 12 Μαΐου ξημερώματα, μάλλον περίπου στις 03.30-04.00, ένα ασημί Volkswagen Golf, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου (Volvo S40) που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αγ. Ιωάννου στη Βούλα, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Κονδύλη, προξενώντας μεγάλες υλικές ζημιές, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Μετά τη σύγκρουση ο οδηγός του εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης με το όχημά του χωρίς να αφήσει στοιχεία επικοινωνίας. Η σύγκρουση έγινε κατά τα φαινόμενα με τέτοια ταχύτητα που παρέσυρε το δικό μας όχημα αρκετά μέτρα και το ανέβασε και στο πεζοδρόμιο. Το ασημί Golf του υπαίτιου πρέπει να έχει πολύ σοβαρή ζημιά μπροστά δεξιά και έχει χάσει και τον δεξιό καθρέπτη, οπότε εάν κάποιος δει ένα τέτοιο όχημα με τέτοια ζημιά είναι πιθανό να είναι το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά, παρακαλώ ας με ενημερώσει καλώντας στο 6944-141588 ή με μήνυμα στο facebook. Σας ευχαριστώ πολύ!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.