Βουλιαγμένη: Έκλεψαν από ηλικιωμένη τα χρήματα για την εγχείρηση




Σε τραγική κατάσταση βρέθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα, όταν τα 111.500 ευρώ που προορίζονταν για σοβαρή εγχείρηση την οποία είχε προγραμματίσει να κάνει τις επόμενες ημέρες έκαναν φτερά από τη μονοκατοικία της στη Βουλιαγμένη!

Η άτυχη 78χρονη είχε πουλήσει πρόσφατα ένα ακίνητο για να εξοικονομήσει χρήματα για την επέμβαση, αλλά τα κρατούσε στο σπίτι της. Οπως όλα δείχνουν, οι διαρρήκτες φαίνεται ότι γνώριζαν την ύπαρξη του μεγάλου χρηματικού ποσού και έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης διέρρηξαν μια μπαλκονόπορτα στο ισόγειο της μονοκατοικίας, πήγαν εκεί όπου η ηλικιωμένη έκρυβε την τσάντα με τα χρήματα, την άρπαξαν και έγιναν καπνός. Ολη αυτή την ώρα η 78χρονη κοιμόταν ανυποψίαστη στην κρεβατοκάμαρά της και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό!

Η κλοπή έγινε αντιληπτή ένα 24ωρο μετά, από μια συγγενή της ηλικιωμένης η οποία την επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να τη φροντίζει. Εκείνη διαπίστωσε με έκπληξη ότι η τσάντα έλειπε και ενημέρωσε αμέσως την ίδια και τους συγγενείς της, ενώ παράλληλα ειδοποίησε και την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στη μονοκατοικία της οδού Αθηνάς βρήκαν ίχνη παραβίασης στην μπαλκονόπορτα και σημάδια έρευνας στο εσωτερικό του σπιτιού, και πήραν αποτυπώματα που ελπίζουν να τους οδηγήσουν στους δράστες.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.