Άλιμος: Σε εξέλιξη η προέκταση της Λαγκαδίων (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα πολύ σημαντικό έργο που θα διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής και δεν θα χρειάζεται να κάνουν ολόκληρους κύκλους για να βγουν στη λεωφόρο Θεομήτορος, βρίσκεται σε εξέλιξη στην οδό Λαγκαδίων, δίπλα στο Shopping House.

Κατασκευάζεται η προέκταση του δρόμου (περίπου 19,00 μ. ) που θα περνάει πάνω από το ρέμα και θα φτάνει στη  Θεομήτορος.
Κάτω από τον δρόμο δημιουργείται αντιπλημμυρικό έργο-αγωγός, ώστε τα όμβρια να διοχετεύονται με ασφάλεια προς τη θάλασσα.

“Πρόκειται για ένα δύσκολο και σημαντικό έργο, που οι κάτοικοι της περιοχής ζητούσαν για πάρα πολλά χρόνια” είπε δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  στο NOTIA.GR

“Χρειάστηκαν πάνω από 30 μήνες προσπαθειών μας, για τεχνικές μελέτες και έκδοση αδειών, ώστε σήμερα να φτάσουμε να εκτελούμε το συγκεκριμένο έργο. Με το έργο αυτό διανοίγεται ένας δρόμος και αναβαθμίζεται κυκλοφοριακά μια ολόκληρη περιοχή, με ταυτόχρονο σεβασμό στο ρέμα και αντιπλημμυρική θωράκιση της γειτονιάς”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΑΓΟΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ / I LOVE ALIMOS.GR

 

Μένουμε Νότια –έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.