Αργυρούπολη: Ψάχνουν αυτούς που “πέρασαν” το κινητό και τη λίμα στους δραπέτες




Έτριβαν τα χέρια τους από τη χαρά τους οι Aλβανοί δραπέτες μόλις τους μετέφεραν για …φύλαξη στο Α/Τ Αργυρούπολης. Η απόδραση ήταν… παιχνιδάκι αφού ήταν ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι και έμπειροι στην αναρρίχηση ορόφων πολυκατοικιών. Αμέσως μετά τη μεταφορά τους στο διαμέρισμα που έχει διαμορφωθεί σε αστυνομικό τμήμα, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο διαφυγής.

Συνεργοί τους που τους επισκέφθηκαν τους εφοδίασαν με τα απαραίτητα: Λίμα και κινητό τηλέφωνο, χωρίς να το πάρει κανένας είδηση. Από εκεί και πέρα ήταν όλα εύκολα.

Έγιναν «καπνός», αφού πρώτα είχαν λιμάρει τα κάγκελα της τουαλέτας, στο κελί που κρατούνταν, δημιουργώντας μια «τρύπα» 30χ30.

Πιάστηκαν στην υδρορροή και… σαν αίλουροι, κατέβηκαν περίπου στα τρία μέτρα, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να προσγειωθούν στον προαύλιο χώρο, σε απόσταση λιγότερη των δυο μέτρων από το κουβούκλιο του Αστυνομικού φρουρού του Τμήματος, ο οποίος δεν αντελήφθη το παραμικρό.

Πέρασαν στην αυλή του διπλανού σχολείου και εξαφανίστηκαν! Κατά πάσα πιθανότητα τους περίμεναν συνεργοί τους με αυτοκίνητο. Τους είχαν ειδοποιήσει με το κινητό τηλέφωνο που τους είχαν “περάσει” μαζί με τη λίμα στο επισκεπτήριο. Aκόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr, οι δραπέτες είχαν όλο το βράδυ ανοιχτεί την βρύση στην τουαλέτα του κελιού, προκειμένου να μην ακούγεται ο θόρυβος, από τις “εργασίες” που έκαναν στα κάγκελα του παραθύρου.

Οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύει το Newsit.gr, από τη “ζωάρα” που έκαναν γλεντώντας με τα χρήματα από τα κλοπιμαία είναι χαρακτηριστικές.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Newsit.gr.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Αργυρούπολη: Ψάχνουν αυτούς που “πέρασαν” το κινητό και τη λίμα στους δραπέτες

  • 20/06/2018 at 1:24 πμ
    Permalink

    Ποιος φτεει που άνοιξαν τα σύνορα? Ποιος φτεει που δωσαν εργασία και εμπιστοσύνη? Όλοι αυτοί που κααστρεψαν το ελληνικό σύστημα τους Έλληνες που βάλανε στα σπίτια τους όλους αυτούς…δημιούργησαν την εγκληματικότητα και τώρα κλειδώνονται σαν ποντίκια…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.