Δήμος 3Β: Παράταση εγγραφών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς




Μέχρι τις 8 Ιουνίου παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών βρεφών και νηπίων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη σχολική χρονιά 2018-2019, προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων γονέων και κηδεμόνων.

Θυμίζουμε πως οι ώρες υποβολής των αιτήσεων εγγραφής είναι από τις 09.00 έως τις 12.00. Για τα βρέφη και νήπια που επιθυμούν να εγγραφούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, οι αιτήσεις, θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Βούλας, που βρίσκεται επί των οδών Οδυσσέως και Πανός. (Τηλ. 210 8900023).

Για τα βρέφη και νήπια που επιθυμούν να εγγραφούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Βάρης, που βρίσκεται επί των οδών Νικ. Φωκά, Μουτούση, Ιουστινιανού. (Τηλ. 210 8974745)

Ηλικίες παιδιών για εγγραφή:

Στο Βρεφικό Τμήμα μπορούν να εγγραφούν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/3/2016 έως 1/3/2018.

Στο Νηπιακό Τμήμα μπορούν να εγγραφούν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/1/2015 έως 28/2/2016.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.