Έκλεψαν τουρίστες στη Βουλιαγμένη




(Stratos Morfis/Το Forum των 3Β)

Σήμερα στην παραλία της Βουλιαγμένης έκλεψαν 2 πελάτισσες μας σπάζοντας το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι επειδή το αυτοκίνητο δεν είχε τίποτα στο σαλόνι ότι οι δράστες με μανία ξήλωσαν την πίσω πλάτη του αυτοκινήτου με μανία (ενώ μπορούσαν απλά να τραβήξουν τον μοχλό και να ανοίξει το portbaggage.)

Ώσπου έσπασαν όλους τους μεντεσέδες της πίσω πλάτης. Σας πληροφορώ ότι αυτή η δουλειά δεν είναι εύκολη. Γιατί όμως το έκαναν αυτό;. Γιατί ενδιαφέρθηκε για ένα αυτοκίνητο χωρίς ευρήματα μέσα;. Το έκανα γιατί έχουν τσιλιαδόρους και παρακολουθούν τις κινήσεις μας. Οι 2 κυρίες βγήκαν από το αυτοκίνητο με τα κινητά στα χέρια και το πορτοφόλι.

Πήραν 2 τσάντες που είχαν μαζί τους πίσω όπου έβαλαν μέσα τα κινητά και το πορτοφόλι. Κράτησαν μόνο λίγα χρήματα για την θάλασσα. Έβαλαν αυτές τις τσάντες στο portbaggage του αυτοκινήτου πήραν μια που ήταν για την θάλασσα και έφυγαν. Οι τσιλιαδόρους λοιπόν είδαν τις κινήσεις ήξεραν που ήταν κρυμμένα αυτά που ήθελαν. Έσπασαν το αυτοκίνητο διέλυσαν το πίσω κάθισμα (το αυτοκίνητο ήταν sedan ) και έφυγαν σαν κύριοι. Τι κέρδισαν; 3 κινητά τα 2 καινούργιας τεχνολογίας. Ένα πορτοφόλι με αρκετά χρήματα. Ένα αμερικάνικο διαβατήριο και άδεια κυκλοφορίας κλπ.
ΗΘΙΚΌ ΔΊΔΑΓΜΑ. ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ.
ΜΗΝ ΔΊΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΊΕΣ ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ.

(Ο Στράτος Μόρφης είναι ιδιοκτήτης της “Morphis Rent a Car”)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.